Lessen

Tijdens de laatste maanden van dit gekke schooljaar organiseert Praktijk Zebra in samenwerking met Studio Pili in Boechout een reeks van 5 yogalessen voor kinderen.

Concreet

Studio Pili, Binnensteenweg 145, 2530 Boechout

Les op zaterdagochtend 22/05, 29/05, 5/06, 12/06 en 19/06/2021

Groep 5-8 jaar: 9u30 – 10u30

Groep 9-12 jaar: 10u45 – 11u45

Inschrijvingsgeld 65 euro (voor de volledige reeks)

Wegens de geldende coronamaatregelen gaan de lesjes door in groepjes van maximum 10 deelnemers.

Wat

Een overvol hoofd, spanning, faalangst, … Net als hun ouders hebben kinderen het vandaag razend druk. Kinderyoga is een speelse vorm van yoga voor kinderen die op een plezierige manier willen bewegen én tot rust willen komen. De yogales bestaat uit verschillende onderdelen (yogahoudingen, creatieve expressie, ontspanning, ademhaling, mindfulness, …) Kinderyoga houdt het lichaam soepel, verbetert de motoriek, verhoogt de concentratie, creativiteit, zelfvertrouwen én je leert jezelf beter kennen. Yoga is niet competitief, je mag er helemaal jezelf zijn!

Samen heerlijk wegdromen, bewegen, kleuren en ontspannen. Aan de hand van allerlei creatieve bewegings-, ontspannings- en visualisatieoefeningen trekken we samen op avontuur. Yoga, volledig afgestemd op de leefwereld van kinderen, met één eenvoudig doel voor ogen: een uurtje puur genieten en helemaal terug in je lijf komen.

Inschrijven

Wil je graag inschrijven? Vul het formulier in.

Twijfel niet te lang want de plekjes zijn beperkt.

Graag ontspannen en genieten met je gezin? Privélessen in huiselijke sfeer zijn ook mogelijk. Het tarief dat we hiervoor hanteren is 60 euro per uur.

Op aanvraag

  • Bijscholingen “Yoga in de klas” en “Touching Child Care” voor leerkrachten in samenwerking met Happy Hands Academy
  • Workshops kinderyoga, familieyoga en inner childyoga op maat. Vraag gerust meer informatie.
  • Workshops Happy Kids Massage
  • Yoga op school
  • Privélessen in huiselijke sfeer